Haartransplantatie nazorg bij Nielsen Haarkliniek in Den Haag

Wij staan voor je klaar

Vraag dan nu je gratis consult aan!
en ervaar onze expertise en kundigheid.
+31 70 221 28 29
ma t/m vr 09:00 - 18:00

Nazorg na de haartransplantatie

Direct na uw haartransplantatie behandeling krijgt u een gesprek met onze arts/haarspecialist. Hij of zij zal u de verdere instructies uitleggen en deze op papier aan u meegeven. In dit gesprek ontvangt u van Nielsen Haarkliniek het nazorg pakket. Dit pakket is met zorg voor u samengesteld om uw genezingsproces de eerste tien dagen comfortabel door te komen. U wordt begeleidt naar de receptie om een afspraak te maken voor de eerste wasbeurt die na 3 dagen plaats gaat vinden in onze kliniek. U hoeft verder niets mee te nemen, Nielsen Haarkliniek verzorgt alles voor u.

Uw wasbeurt na de haartransplantatie

Wanneer u aankomt in onze kliniek meld u zich bij de receptie. U wordt dan opgehaald om uw eerste wasbeurt door onze specialisten uit te laten voeren. Onze specialisten zullen u stapsgewijs uitleggen hoe u de komende tien dagen uw hoofd thuis kunt wassen. U zult merken dat u zich veel lekkerder voelt. Ook zal dan de eerste fase van het groeiproces zichtbaar zijn. Dit is het moment dat patiƫnten vaak het volgende zeggen: "had ik het maar eerder gedaan". U maakt aansluitend hierop uw nieuwe controle afspraken.

Uw controle en wasbeurt na uw haartransplantatie

Na uw behandeling maken de assistentes van Nielsen Haarkliniek direct met u de afspraken voor controles. Deze vinden plaats na 3 dagen, 10 dagen, 1 maand, 6 maanden en 12 maanden. De arts/haarspecialist zal hierbij ook aan u uitleggen hoe het groeiproces zich verder zal gaan ontwikkelen en wat u de komende maanden kunt verwachten van uw haartransplantatie.

Controles

De wasbeurten vinden 3 dagen en 10 dagen na de behandeling plaats. Na de wasbeurten zal u nog terug komen in de klinieken voor de controles. Deze vinden plaats na 1 maand, 6 maanden en 12 maanden.

Levenslange groeigarantie

Ongeacht de behandeling die u neemt, ontvangt iedereen die bij Nielsen Haarkliniek een behandeling ondergaat een levenslange groeigarantie. Wij staan namelijk 100% achter onze behandelingen, resultaten, kwaliteit en service.

Eindresultaat na 12 maanden

Uw geplaatste grafts zijn volgroeid, uw haar heeft zijn groeirichting gekozen en u bent al bezig om uw kapsel in een model te krijgen. Dan zit u inmiddels al in de twaalfde maand van het groeiproces. Dit noemen wij dan ook het "eindresultaat" .